Fidelizare si Promotii

4Fit rasplateste fidelitatea si ofera clientilor beneficii la fiecare comanda efectuata (puncte, produse cadou sau chiar transportul gratuit)!

Pentru a beneficia de promotiile 4Fit trebuie, mai intai de toate, sa iti creezi un cont cu adresa ta de e-mail. La crearea contului beneficiezi din start de un bonus constand in 400 puncte.

Pentru fiecare comanda efectuata, vei primi un anumit numar de puncte pe care le vei putea folosi la comenzile ulterioare sub forma de voucher: 40 puncte = 1 leu. Punctele vor fi afisate in contul tau, in meniul din stanga la Puncte fidelizare. Pentru a putea folosi punctele, trebuie sa cumulezi minim 500, acestea fiind generate sub forma unui voucher. Cu cat numarul de puncte este mai mare, cu atat valoarea voucher-ului va fi mai mare.

Punctele de fidelizare pot fi folosite in decursul a 2 ani.

Mai mult decat atat, beneficiezi de cadouri la comenzile ce depasesc suma de 200 lei. Mai exact dupa ce adaugi produsele in cos, se va afisa butonul ADAUGA PRODUSE CADOU. Accesandu-l iti poti alege cadorile dorite in limita a 7% din valoarea comenzii*.
*Cadourile se ofera doar pentru comenzile ce constau in produse care nu fac parte din alte promotii, reduceri sau pachete. Promotiile, voucherele si cupoanele nu se cumuleaza.

Cupoanele Cadou primite la diverse evenimente, de la antrenori sau alti promoteri, nu sunt valabile pentru produsele care fac parte din alte promotii sau au aplicate reduceri.

In plus la comenzile de peste 300 lei beneficiezi de transport gratuit in orice zona a tarii.